„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

BMX - The Return of the NoXcious KiD

Bun. Deci cred ca se observa ca nu am mai postat o chestie d-asta de muuuult timp. Nu e nici o problema. Continui de pe-acum.

Deci a venit caldura. Vine si 'epurashu' de Paste in curand asa ca toate bune si frumoase. Cum a venit caldura, hai si noi cu BMXu, ca deh, n-am mai mers de mult. Pot sa va spun sincer ca mi-am cam pierdut din indemanare si nu prea. Am mai trcut si prin SkatePark, asa, sa vad ce mai rupe lumea p-acolo. Si chiar era destul de multa lume. O fi dat caldura-n ei. Cred ca am facut o si o intindere intre timp, ca ma doare un picior in ultimu hal. Impacturile cu asfaltul dupa bunny-hop'uri sunt de vina la sigur. Vestea buna e ca acum fac bunny-hop mult mai frumos, si mai sus. Merg peste borduri/gropi fara probleme. Dar exista si o parte rea. Ghidonu si-a cam schimbat pozitia intre timp, asta nefiind o problema prea mare. Se poate rezolva in 5-10 minute, depinzand de caz. Cu ocazia iesirii mele, m-am mai intalnit si cu o groaza de lume pe care n-o mai vazusem de ceva timp si cu lume pe care o vad in fiecare zi. Aproape in fiecare zi dar conceptul conteaza. Cat ma mai plimbam cu lumea, mai faceam cate un stoppie, asa ca sa ma dau mare. Si surprinzator imi ieseau (aproape) toate. Cel mai frumos era cand ramaneam la un unghi destul de radical si dupa o luam spre stanga sau dreapta, depinzand de caz.

Oricum, o sa postez mai mult in zilele urmatoare. Acum, ma duc sa pun gheata ca picior ca ma omoara. Nu ca ar deranja pe cineva in afra de mine...


P.S.: Sorry Chazzy. Data viitoare fac rotatii cu BMXu la distanta mai mare de tine. Da las ca trece. Daca nu, platesc io spitalizarea :P :)).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu