„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Povestea unui Racer - Inceputul

Am decis sa incep o mica... poveste spusa din punctul de vedere al unui racer din RockPort City. O poveste oarecum plina de actiune, si, din punctul meu de vedere, destul de captivanta. Nu stiu inca numarul de capitole. Fac totul pe parcurs. Sper sa va placa.
__________________________________
Pe 17 Iulie 2009, in jurul orei 11:00 PM, un Nissan 350Z GTX, detinut de un asa-zis drifter a fost in registrata de un radar fix, avand o viteza de 224 Kph. Cateva ore mai tarziu, in jurul orei 1:00 AM, cateva persoane au auzit un zgomot infernal venind dinspre canionul din apropiere. O camera de supraveghere a inregistrat momentul impactului, inainte ca masina sa fie distrusa la impactul cu solul. Se pare ca masina era aceeasi masina care a fost inregistrata de radarul fix, in jurul orei 11:00. Detinatorul si pilotul masinii este un pilot foarte cunoscut printre cluburile de curse undergound. Numele lui nu este stiut, porecla acestuia fiind “NoX”. Se pare ca acest 350Z a fost cea ma noua adaugare in garajul acestuia, fiind distrusa in accident. Inca nu se cunoaste daca pilotul a supravietuit, deoarece la locul accidentului nici un corp nu a fost gasit. Imediat dupa accident, cateva surse au confirmat ca toate masinile acestuia au disparut din garaje, fiind probabil scoase de cativa piloti care il cunoasteau. Aparent, nu aveau nici un motiv. Cateva echipaje au incercat sa ii urmareasca dar au scapat oarecum fara probleme, masinile noastre nefiind capabile sa tina pasul cu bolizii furati. Acestia au fost dusi intr-o locatie necunoscuta. Departamentul de investigatie inca incearca sa descopere aceasta locatie misterioasa.

Motivul accidentului este necunoscut, desi unii dintre prietenii pilotului spun ca avea foarte multi dusmani in lumea curselor, acestia incercand de ceva timp sa il elimine.

La casa victimei au fost gasite cateva poze cu masina implicata in accident, poze care au fost incluse in acest raport.

Oare il vom mai vedea pe acest “NoX” ?Om trai si om vedea...
__________________________________
Pozele incluse in raport. Ultima este poza facuta de camera de supraveghere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu