„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Stire booomba (O_O)

Surfam pe net si dadusi peste o....stire. Acuma nu stiu daca e pe bune sau nu, dar trebuie sa recunoasteti ca e mortala:
Pentru a preveni desfraul din scoli, ministra Ecaterina Andronescu a decis introducerea semestriala a testelor de virginitate pentru elevi, dupa ce un sondaj a aratat ca peste 80% dintre elevii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani si-au inceput viata
sexuala.
Daca parintii s-au aratat incantati de aceasta decizie, elevilor nu le-a picat prea bine, mai ales ca testele se fac atat cu detectorul de minciuni pentru baieti, cat si prin controale ginecologice pentru fete.
Testele se vor face pana in anul 1 de facultate, Ecaterina Andronescu subliniind ca “o viata sexuala sanatoasa incepe dupa terminarea liceului, la 19-20 de ani”.
Conform statisticilor Ministerului Sanatatii, doar 20% dintre minori folosesc metode contraceptive, situatie care a cantarit si ea destul de greu in decizia oficialilor de la Ministerul Educatiei si Invatamantului.
Noile metode de tinere sub control a vietii sexuale a minorilor vor intra in vigoare incepand cu anul scolar 2009-2010.
Elevii care sunt prinsi cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculati sau, in cel mai bun caz, transferati la scoli de corectie.
S-ar transforma liceele în manastiri sau…..inchisori (de parca pana acuma n-ar fi fost da asta e pentru un subiect anterior). Ceva de genul. Ati prins ideea. Mare e gradina ta, Doamne, si multi sar gardul cu poarta larg deschisa.
Oricum eu cred ca baba aia ori o fost violata printr-a 10a ori o avut cine stie ce intamplari.....ce-o f*** pe ea grija de elevi oare?......pana acuma nu io pasat...acu dintr-odata e si doctorita? Fuck that.

P.S.: Bun venit in Romania :D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu