„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Netu' si alti addicti

Mdeci, aşa ca început de post, mă apucaşi din nou de LiveForSpeed . Na' că le fac şi reclamă. E un simulator de curse foarte ingenios, cu cerinţe numa bune pentru râşniţa mea cu aere de motor diesel (face urât când o porneşti la rece). Volan am, maşinile îmi plac la nebunie, şi ca bonus, se joacă şi pe net. Am şi vre-o câteva filmuleţe făcute în jocu' ăsta. Oricum, unde voiam să ajung. Deoarece se joacă şi pe net mai găseşti şi români p-acolo. Români, care, pe unele servere conduc exact ca-n România reală. Claxoane, blitzuri, înjurături (prin chat, da' totuşi). Toate astea depind de serverele pe care le alegi.

Oricum, mai ştiu un joculeţ care se joacă şi pe net. Celebru chiar. Stai ore întregi şi te-mpusti cu alţi "pasionaţi" de jocu ăla ca să creşti oleacă în rank. Oricine îl ştie, majoritatea probabil l-aţi şi jucat la un moment sau altul în viaţă. Desigur, există şi unii care iau jocul şi îl duc la extreme. Am văzut o astfel de persoană pe un server mai cunsoscut. Fratele meu stătea, şi împuşca şi el alţi jucători, când primeşte un mesaj care la început mi s-a părut cel puţin ciudat. Suna simplu. "vrei să fim prieteni ?". Atunci am stat şi m-am gândit. Ok, eu mă consider dependent (până la un anumit nivel) de internet. Stau la PC destul de mult timp. Şi totuşi sunt persoane care chiar duc această dependenţă la un cu totul alt nivel. Se ştie că există dependenţi de internet, dar oare ei ştiu că fac parte din această categorie? Adică unii dintre ei or şti, da' restu' ? Vreau să spun că, unele persoane care chiar sunt dependente în totalitate de acel joc, fac crize dacă au scăzut cu un loc în clasamentele generale, sau când pierd un meci cu clanul, sau mai ştiu eu ce alte evenimente care pentru o persoană normală i-ar părea cel mult interesante. Stau şi mă gândesc cum unii jucători pur şi simplu nu au o viaţă în afară jocurilor pe internet (caz de studiu: jocurile MMORPG şi tipu' care s-a căsătorit cu un caracter dintr-un astfel de joc.) Desigur există şi excepţii. Ba chiar cunosc câteva. Deci până la urmă nu e totul pierdut.

<Deadend>

P.S.: Am rămas fără idei.
P.S.2: Am rămas şi fără net. Clickshit chiar se ridică la înălţimea aşteptărilor date de nume. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu