„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Hai cu schimbarea neamule

Bun, deci dat fiind faptu' că o început 2010 şi alte d-astea, am zis să fac un upgrade la PC. La software mă refer. Ca să-mi facă şi mie viaţa mai uşoară oleacă.

 Punctu' unu. Curăţenia de început de an

 Am început cu un program fain numit "RocketDock". În esenţă dă Windows-ului o interfaţă de MAC. Unii ar spune "Huoo, blasfemieee, windows cu aspect de mac. Nu se poate!!" sau ceva de genu'. Uite că se poate, şi pe lângă faptul că arată foarte bine, am adunat frumos şi folderele şi scurtăturile importante de pe desktop. Că urăsc să am paişpe mii de icon-uri pe desktop. Nu-i frumos. Deci, cu asta am rezolvat una din probleme.

 Punctu doi. Winampul

 Am Winamp simplu, ăla gratis, nu pro sau mai ştiu eu ce că n-am nevoie. Mai aveam şi nişte skin-uri faine da nu-mi plăceau aşa de mult. Aşa că hai la depozit. Am căutat cât am căutat şi am găsit un skin destul de frumos, parţial transparent, perfect pentru ce aveam eu nevoie.

 Punctu' trei. Wallpaper

 Până acuma ori îmi făceam propriile wallpapere cu ajutorul Photoshop-ului. Da' am zis că, fiindcă nu-s aşa de bun photoshopper, tre să-mi iau un wallpaper frumos, dar simplu. Aşa că m-am pus pe căutat. Am găsit un wallpaper frumos, şi simplu. Job done.

 Punctu' patru. Ze Music

 Bă muzică am (Checkin... 6 GB FTW) Da' trebuia să mă upgradez puţintel. Aşa că m-am tras pe radio. Şi pe old-school (MC Hammer type old-school. Technotronic type old-school). Pe moment am vre-o 4 radio-uri în playlist, din care fac parte Vibe FM şi Kiss. Celelalte două sunt două posturi internaţionale de DnB.

 Well that'll be it :D

Si-acuma, un printscreen si niste link-uri.7 comentarii:

 1. Eu mi-as face un Upgrade in hardware, dar aici intervin banii! :)) Cat despre programe, foloseam si eu o interfata de Mac, dar acum folosesc interfata de la Windows clasic, pentru ca nu-mi mananca multi rami!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, si la hardware as planui ceva numa ca am cam un computer mai incetisor. Agp-n-shit. Dar cu rocket-dock se tine, si nu ma omoara asa de mult. De-acu dau cu aspiratoru prin el si fac ceva sa maresc airflow-u ca merge cam cald.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu mi-am montat un cooler cu intrerupator, cand simt ca se incinge, ii dau drumu!:))

  RăspundețiȘtergere
 4. Update : Mi-am mai montat un cooler mic pe placa video alimentat direct de la sursa, face cam mult zgomot dar e necesat!...

  RăspundețiȘtergere
 5. E posibil sa fie descentrat putintel. Am eu unul pus in partea din fata si face ca un motor diesel cand il pornesc la rece.

  RăspundețiȘtergere
 6. 2 din aceste schimbari le-am facut deja si acum o sa fac a 3 a si anume cea cu Rocket.... Insa am si eu o intrebare :D Dupa ce instalezi trebuie sa dai restart ca sa apara?

  RăspundețiȘtergere
 7. Defapt imediat dupa ce instalezi iti apare bara de la rocket, sus. Dai click dreapta si dai click pe dock settings. Acolo intri la general si dai run at startup ca sa iti apara de fiecare data dupa ce pornesti PC'u. DUpa asta te joci cum vrei cu teme si alte d-astea.

  RăspundețiȘtergere