„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Rezultatele statisticii

 Cred că unii dintre voi ştiţi probabil că acum ceva timp am pus un chestionar pe blog, ca urmare a unui proiect şcolar, cu scopul de a face o statistică printre cei care beau (sau nu) băuturi alcoolice. Să aflăm mai multe detalii despre persoanele în cauză. Chestionarul a fost primit destul de bine printre cititori şi nu numai, chiar dacă a fost subiect de spam intens printre câţiva colegi. Desigur, eu aş numi-o publicitate agresivă. Printre întrebări era şi o chestiune care cerea să daţi o părere sau să spuneţi ceva cu legătură la chestionar. Printre mesajele de genul "succes", "super chestionar" şi "don't drink and drive" am primit şi câteva întrebări, iar acum voi răspunde la câteva dintre ele. 1. Da, sunt sigur că chestionarul nu va fi 100% precis. Dar nu asta voiam de la el, deoarece nu sunt nici om de ştiinţă, nici perfecţionist (în domeniul ăsta), nici nu fac ceasuri elveţiene. Ca o statistică generală, e destul.
 
 2. Cu ajutorul acestei statistici am încercat să aflu mai multe despre cei care beau băuturi alcoolice. Aceasta este cauza principală pentru care m-am oferit să particip la activitatea din cadrul şcolii. Nu vreau să schimb lumea cu el, dar totuşi, nu strică să mai învăţ câte ceva.
 
 3. Sunt sigur că vinul roşu ajută la circulaţie şi potenţă, da' trotilu' nu cred că ajută la mare lucru.

 Iar acum să citez unul din răspunsuri. Identitatea autorului va rămâne confidenţială (nu de alta da nici eu nu o mai ştiu).
 
 "Interesant chestionarul,bravo!Cred ca majoritatea ar trebui sa constientizam ca alcoolul este un viciu si un lucru care trebuie consumat in cantitati decente.Uitati-va pe strada,in jurul vostru..betivani imputiti la tot coltul,toti isi bat joc de ei(De ce?Pentru ca sunt si vor ramane "niste nimeni". Nu esti cool cand te imbeti sau bei mai multi ca toti,esti un mare prost(Tine Minte!). Vrei sa uiti necazurile sau sa iti inneci amarul?(Dute la o plimbare singur,relaxeaza-te,pune-ti gandurile cap la cap). Si in ultimul rand...bea pe banii altora :lol:"

 Media de vârstă a persoanelor care au luat parte la această acţiune este de 17 ani. Deci am atins un target group destul de bun.

Acestea fiind spuse va las pe voi sa trageti concluziile descarcand fisierul xls. de aici [68kB] [Aveti nevoie de Microsoft Excel 2003 sau mai nou pentru a-l vizualiza].

 Pentru a preveni coruperea datelor, fişierul este read-only, protejat de o parolă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu