„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

ID Fest - Day two

 A doua zi a ID Festului a inceput destul de bine, cu In the spot breaking the gheata, cu piesa lor numita "The spotted man". In aceasta piesa a fost vorba despre un baiat care credea ca este grav bolnav, vazand pete, peste tot pe corpul lui. Acestea erau desigur in mintea lui. Moving along...

 Au urmat cei de la Brainstorming, cu piesa "The crate", piesa in care era vorba de o cutie (evident) lasata de izbeliste in mijlocul unei sali de teatru. Cam toata piesa s-a invartit in jurul faptului ca nimeni nu stia 100% exact ce e in cutie asa ca toata lumea dadea cu presupusul, pana spre final cand continutul a fost descoperit, s-au mai precis, si-a facut cunoscuta prezenta, sa zicem asa.

  Cateva ore mai tarziu cei de la A.C.T. au urcat pe scena cu piesa "The ladder". Din punctul meu de vedere a fost piesa cu cel mai intens mesaj dintre cele de astazi. A fost vorba despre un copil care s-a "imprietenit" cu niste prieteni dubiosi, gen Mary Oana sau Al Cohol (if you see where i'm going). Basically a avut un mesaj destul de direct si s-a adresat in mare tinerilor din lumea intreaga desi nu toti i-au vazut. Singurul lucru pe care am sa il reprosez, lucru mentionat si la feedback, este ca partea de inceput a fost cam lunga si redundanta. Even so, mie personal mi-a placut. Felicitari.

  Cei de la In the spot au avut si ei o piesa de calitate desi (cum s-a mentionat si la feedback-ul de dupa piesa) in unele cazuri au vorbit prea repede si nu s-au inteles chiar foarte bine replicile.Tin sa mentionez ca ID Fest este un festival de teatru in engleza.

  Cei de la Brainstorming au avut o piesa exceptionala, cu multe scene amuzante, apreciate foarte mult de publicul din sala. Mi-a placut ideea din spatele piesei, si mai ales faptul ca nu au folosit doar scena pentru a se desfasura, cativa din actori fiind plasati in holul cladirii Teatrului Bacovia la inceputul piesei.

Cam asta ar fi rezumatul a celei de-a doua zi a ID Fest. Pana una alta va puteti delecta cu niste galerii de poze de poze preluate de la Kristofer93 caruia ii multumesc pentru colaborare. Enjoy...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu