„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

ArtFocus - Premiul de popularitate

Dupa lupte seculare date de organizatorii concursului de fotografie ArtFocus, am reusit intr-un final sa primim toate pozele, sa aruncam cu cate un ochi, sau chiar doi pe ele, sa le scanam, sa le avem urcate pe blog, astfel ducand inevitabil la pornirea cursei catre premiul de popularitate pe care chiar voi, audienta noastra, il veti da. Premiul de popularitate chiar asta e. Nu are nici un fel de jurizare oficiala, premiul fiind dat pozei/artistului/artistei cu cele mai multe voturi. Criteriile pe care dati voturile sunt... defapt nu sunt. N-avem nevoie de criterii. V-a placut subeictul pozei, calitatea ei, persoana din poza (daca exista), numele artistului, sau pur si simplu erati tripati si ati dat vot random, whatever, ideea e sa votati poza/artistul/artista care va place, astfel ridicand sansele cuiva sa puna mana pe marele nostru premiu de popularitate.

Ca sa nu va mai plictisesc, link-ul este http://artfocus.wordpress.com/ . Dati-va cu parerea si votati. Viitorul lor e in mainile voastre, intr-un mod ironic, si oarecum ciudat. Si mai dati si voi sfoara-n tara, ca sa avem cat mai multe voturi.


http://artfocus.wordpress.com/

4 comentarii:

 1. "Dupa lupte seculare date de organizatorii concursului de fotografie ArtFocus, am reusit intr-un final sa primim toate pozele..."
  Dupa acel faimos regulament, perioada de inscriere trebuia sa se incheie in 21.12.2010...Dar nu! Ati prelungit-o pana in 14.02.2011...De ce oare? Si daca tot s-a
  "lalait" atata, v-a mai luat o luna sa jurizati...Faimoasa jurizare-un mare fas! Nici sa numarati voturile nu prea ati stiut...O mizerie de concurs!!! Iar daca tu ai fost unul dintre organizatori, nu pot sa spun decat RUSINE!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, perioada de inscriere trebuia sa se termine pe 21. Totusi, dat fiind faptul ca nu venisera toate pozele care trebuiau, am decis sa extindem termenul, pentru a primi tot ce se putea primi. Da, am fost parte din echipa de organizare, si sincer, mi-a placut. Acum, ca tu, acest, anonim, ai ceva impotriva, te rog vorbeste cu serviciul "Relatii cu clientii". Nu ai de unde sa stii ce s-a petrecut intre timp, deci n-ai de unde sa ne judeci.

  RăspundețiȘtergere
 3. "Da, perioada de inscriere trebuia sa se termine pe 21. Totusi, dat fiind faptul ca nu venisera toate pozele care trebuiau, am decis sa extindem termenul, pentru a primi tot ce se putea primi..."
  Pai spune asa..."nu venisera toate pozele care trebuiau...."
  De unde ati stiut care poze trebuiau sa ajunga?
  Si de unde ati stiut ca dupa prelungirea termenului de inscriere veti mai primi poze si de la alti "intarziati"

  RăspundețiȘtergere
 4. Am comunicat in timpul perioadei de inscriere cu cativa profesori coordonatori, care ne-au zis cand au pus la posta plicurile cu creatiile. Avand in vedere ca Posta Romana nu e tocmai sigura, am vrut sa fim siguri ca vor ajunge toate la timp, ca sa zicem asa. Nu am stiut ca vom primi poze de la alti intarziati, dar, s-a intamplat.

  RăspundețiȘtergere