„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

I got tagged

A.k.a. O alta leapsa primita de la Cristi Mirt @ cristimirt.ro . Pare interesanta deci am s-o completez, ca si-asa n-am mai avut ce scrie de la o vreme. It shall begin, now.

1. Când ai început să scrii online?
Umm, let's see, era o zi de Septembrie. Mai exact, 9 Septembrie 2008. Am inceput cu un articol despre tuning, cand nu stiam mare lucru despre blogging.2. Ce te motivează să scrii pe blog?
Unii ar spune ca nimic. Eu spun ca probabil singura motivatie pe care o am, este ca pot sa-mi impartasesc gandurile cu oricine. Cunoscuti, necunoscuti, whatever. Nimeni nu ma cunoaste, toti pot sa ma judece, iar eu sunt atotputernic aici. Eu tai, eu spanzur, eu moderez. In plus, cum scriu o poveste intreaga, pot sa imi exersez si imaginatia, si pot visa la vremuri care vor veni, sau nu. Dar pot sa-mi imaginez "Cum ar fi daca.". E un exercitiu social bunicel pana la urma, scrisul asta pe blog. Cunosti lume noua, te faci cunoscut, lumea crede ca esti mai batran doar din cauza faptului ca scrii in fraze ceva mai lungi si putintel mai complicate. Totu' e ok.

3. Cum reactionezi la comentariile negative?
TAI, SPANZUR, OMOR!!! Nu chiar, nu. Daca vad ca primesc un comentariu negativ, incerc sa gasesc cauza problemei, daca aceasta exista, pentru a o rezolva ulterior. In caz contrar, daca autorul comentariului vrea sa fie doar rautacios, pot sa lucrez si cu asta. Raspund calm, clar, dar putintel sarcastic, ironic, tocmai pentru a enerva in cel mai rau caz autorul. Astfel, fac un mic studiu asupra psihologiei umane. Observ de ce e nevoie pentru a face pe cineva sa cedeze. Invat multe de pe urma blogului, si a celor ce trec pe-aici. Fiecare comentariu e diferit, fiecare autor, la fel de diferit.

4. Care a fost ideea initială de la care ai pornit?
Ideea initiala e aceeasi ca cea de acum. Mi-am facut un blog tocmai pentru a ma face auzit. Pentru a-mi impartasi parerea mea cu lumea. Acum, de la a scrie, pana la a te face auzit, e cale lunga, si e brazdata cu obstacole, dar, pana la urma, nu conteaza, eu spun ce am pe suflet, pentru ca mai apoi lumea sa poata sa discute pe asta, daca vrea. Daca nu, n-are bai.


5. Ce link-uri tii în blogroll?
Pentru moment tin link-urile cu care am facut link exchange. However, cu aditia paginii de colaboratori, care va fi redenumita in curand, am sa tin acolo doar blogurile pe care le am si in feed si pe care le citesc regulat.

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?
Blogul nu m-a schimbat, in adevaratul sens al cuvantului. Pot sa spun ca am invatat sa scriu mai coerent de pe urma blogului, si ca am avut ocazia sa imi exersez imaginatia si calitatile de scriitor amator. Niciodata nu strica sa stii sa faci mai multe chestii. Astfel, imi mentin optiunile de viitor cat mai deschise.

7. Ce asteptări ai pe viitor de la blogul tău?
Nu prea multe. Sa scriu cel putin la fel de bine, sa devin putintel mai cunoscut, vizitatori mai multi, chestii pe care orice blogger le vrea. Blogul va ramane unul personal, deci am sa acopar o gama larga de subiecte, cum fac si acum. Daca vad ceva ce merita scris, si care imi da cat de cat idei, scriu despre acel ceva. Daca nu, mai caut si intre timp blogul se prafuieste rau de tot. N-are bai, toti mai avem cate un writer's block din cand in cand.


8. Cât despre vizitatorii/cititorii acestui blog?
De la vizitatori si cititori nu pot sa ma astept la ceva. In cel mai bun caz sa ma astept sa fie mai multi cum am zis mai sus. Treaba lor ce fac pe-aici, eu oricum moderez tot ce se intampla aici, deci lor le revine doar datoria sa comenteze la articolele mele, cu pareri care mai de care mai interesante. Cu cat mai ciudate cu atat mai bine.


Acum, ideal ar fi sa trimit leapsa unor anumiti bloggeri. Dar, cum nu vreau sa aleg, ia leapsa cine-o vrea. E interesanta, si e un exercitiu bun, plus ca ajuta la post-count, desi nu vad importanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu