„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Tari de inchiriat

Stateam azi si ascultam radio-ul in timp ce-mi demontam BMX'ul ca o micuta tara* numita Liechtenstein (daca am scris-o bine din prima sunt boier, desigur, metaforic vorbind, n-am nici banii, nici norocul, nici relatiile, nici influenta, nici nu-s gras, nici, you get the point, nu-s boier) ar putea fi de inchiriat. Da, ati auzit bine, daca aveti banii, puteti inchiria cea mai mica tara vorbitoare de lima Germana din lume. Sigur, acum va ganditi ca va costa cine stie ce averi. Va trebuie doar 70.000 de dolari pentru o noapte iar dumneavoastra impreuna cu inca 150 de prieteni (de aveti atatia, desi ma indoiesc grav ca exista persoana pe lumea asta care sa aiba 150 de prieteni, adica prieteni in adevaratul sens al cuvantului, nu cunostinte) va puteti amesteca printre cei aproximativ 35.000 de locuitori. Cum ajungeti acolo vi se inmaneaza cheia simbolica a orasului, pentru ca apoi sa mergeti la o degustare de vinuri in castelul printului Hans Adam al doilea. Oferta include multe chestii, iar, pentru un pret ceva mai mare, va puteti imprima propriile bancnote si se pot organiza parade medievale in cinstea noilor conducatori. Daca Liechtenstein nu va convine, puteti inchiria pentru 60.000 de dolari pe noapte, un satuc din Austria sau Elvetia.

Acum, stau si ma gandesc, daca cineva chiar ar face asta, dar pentru o perioada mai mare. Un cuplu aproape a inchiriat Liechtenstein-ul cu ocazia nuntii acestora, doar ca nunta s-a anulat ulterior. Si Snoop a vrut sa-l inchrieze doar ca i-a fost refuzata oferta acum ceva timp. Poate acum se razgandeste, cine stie. Pe de alta parte, oare daca Romania ar fi de inchriat, oare ar veni cineva s-o preia pentru o vreme ? Ma gandesc ca mai rau de-atat nu putem s-ajungem. Hmm, food for thought.

Oricum, daca as avea banii aia disponibili, chiar nu i-as da pentru o tara. Am alte prioritati sincer sa fiu.

Voi ce tari ati inchiria ?

*Da, stiu ca Liechtenstein e principat, dar suna mai bine, si mai mare, ca tara. Pe langa asta, Romania nu e principat, deci nu s-ar fi potrivit cu titlul. Carry on.

2 comentarii:

  1. Cred ca as inchiria Romania pentru o vanatoare de ciori, doar prietenii merita ceva bun (ceva mai bun), in rest...Germanii au o autostrada fara limita de viteza cred ca si asta ar merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. interesanta treaba asta;) as inchiria ...Jamaica :)) da e cam mare asa ca m-as multumi...cu un satuc in ...Siberia :X I'm not crazy:)) I just love both edges of the Earth !

    RăspundețiȘtergere