„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Ingenious Drama Festival - Editia 2011

In ultimii doi ani am avut ocazia sa particip la un eveniment de teatru in Bacau, eveniment organizat de asociatia "Ingenious Drama". Acest eveniment se numeste Ingenious Drama festival si este la baza un festival de teatru pentru tineret, in care participa echipe de teatru din toate colturile tarii, echipe formate, desigur, din tineri.

Piesele sunt scrise uneori de ei, alteori sunt jucate scenarii luate de pe internet sau de la alte surse, piese care apoi sunt puse in scena in incinta teatrului George Bacovia din Bacau. Anul acesta va avea loc a douasprezecea editie a festivalului, iar eu sper sa fie cel putin la fel de buna cele din anii precedenti. Cu ocazia editiei cu numarul 11, am apucat sa particip la toate piesele, si ulterior sa fac cateva retrospective ale fiecarei zi de festival. Si anul acesta voi scrie din nou cateva retrospective, si voi icnerca sa fiu putintel mai activ si poate sa ma si implic putin in festival desi asta e ceva mai putin probabil avand in vedere ca sunt doar un blogger ce vine acolo ca si spectator.

Retrospectivele de anul trecut pot fi vizualizate sub categoria ID Fest 2010 din laterala dreapta. iar acum, un video in care elevii explica mai exact ce este Ingenious Drama Festival

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu