„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

ID Fest 12 - Day five

Demigods are mortals Orpheus.
Xcept me, BOO-YA! [Hercules]

Just had to say it. Ziua de azi a fost una dintre cele mai reusite din fest, si pot spune ca m-am distrat copios la piesa celor de la In The Spot. Piesa a fost in mare o prezentare a catorva legende grecesti, ca de exemplu calul troian, Orpheus, Hercule, so on and so forth. Totusi, cea mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca s-au folosit foarte multe replici care merg pe internet, si faptul ca desi au avut o trupa imensa, ITS fiind din cate stiu cea mai mare trupa din festival, au reusit sa se coordoneze aproape perfect, si au tinut permanent publicul atent, cu replici care mai de care mai amuzante si cu cate improvizatii de moment foarte reusite. All in all, unul dintre cele mai reusite spectacole din festival.

P.S.: Someone didn't want to be Uranus. If you get where I'm headed.

'Cause two can keep a secret if one of them is dead

Heavenly Hell. Umm, piesa celor de la HH m-a lasat pur si simplu fara cuvinte. A fost executata aproape la perfectie, cu cateva mici chestii mai putin reusite, dar care pot fi trecute usor cu vederea. O piesa superba, despre un cuplu, intr-un restaurant, un cuplu cu cateva secrete la activ, secrete care sunt dezvaluite de actorii din restul rolurilor, care pun in scena intr-un fel sau altul, de la reprezentarea unui film mut, pana la cantec si desigur, multa actorie, secretele cuplului principal. Scena a fost amenajata foarte interesant, masa cuplului fiind taiata la jumatate, ambii stand cu fata la public, insa pretinzand ca sunt fata in fata. Chestia asta ma lasat fara cuvinte, mai ales fiindca au intyeractionat aproape perfect, intarind ideea ca ei defapt sunt fata in fata. Piesa a fost aproape perfecta asa cum spectatorii si unii participanti de la festival s-au obisnuit. Si de data asta, nu au dezamagit cu nimic. Felicitari...

Si, astfel s-au terminat piesele din festival. Maine se vor inmana premiile concursului, deoarece ID Fest este in esenta un concurs de teatru, si nu doar un festival. Succes tuturor actorilor si trupelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu