„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

ID Fest 12 - Day four

Every day is not to be the same

 In ziua a patra a festivalului national de teatru Ingenious Drama Festival am avut ocazia sa vad o piesa a unor actori veniti din Brasov, pentru prima oara la acest festival. E frumos cum, in fiecare an participa si mai multe trupe decat in anii precedenti. Anyways, inapoi la piesa.

Piesa in sine a fost despre vietile unor 5 persoane care-si traiesc aproape fiecare zi in aceeasi rutina cu care multi s-au obisnuit. Piesa in sine mi-a placut foarte mult, actorii reusind sa tina publicul cat de cat atent la piesa, desi unii si-au permis libertatea de a pleca la mijlocul piesei din motive pe care nu le cunosc indeaproape. Ce mi-a placut foarte mult a fost ca unul dintre cele 5 personaje era un mim, iar actrita desemnata acestui personaj a reusit sa joace rolul la perfectie, desi la un moment dat, camerele casei imaginare in care statea  s-au cam intrepatruns. Insa spectacolul are foarte mult potential, lucru precizat si in sesiunea de feedback. Una din ideile propuse a fost sa incerce sa joace acest spectacol si cu publicul pe scena in reprezentatii viitoare, lucru care s-ar putea dovedi benefic pentru aceasta piesa.

In rest, ziua patru s-a terminat repede, o singura piesa fiind jucata. Here comes day five.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu