„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Ia uite ce mica e !

... parca e pentru copii.

Da, asta ar fi o replica pe care o aud foarte des, pentru ca, dupa cum cativa dintre cei cativa cititori ai mei probabil stiti, de activa ani m-am apucat de BMX. Scheme, trick-uri, cazaturi, nici un os rupt pana acum, toate sunt subiecte uneori la ordinea zilei pentur mine. Si pentru ca ma dau pe bicicleta asa de mult, desigur, ca mai intalnesc persoane care nu au cunostinte foarte vaste in domeniul asta. Tot ce vad acele persoane e o bicicleta mica, sub un om care ar trebui sa stea pe ceva mai mare.

Oameni buni. Va inteleg ca nu stiti cu ce sa mananca unele sporturi. Dar, nu criticati. Mi se intampla deseori sa primesc replici de genul: "Bai frate si cum pedalezi pe aia ?" sau "Da' nu e prea mica ?" Sau orice alte replici care nu isi au sensul. Pe langa asta, daca e sa generalizam, practicantii de sporturi extreme, pana undeva acum cativa ani au fost considerati nebuni, ciudati, sariti de pe fix, dornici de moarte, prosti, si lista nu se opreste aici. Desigur, ramasite ale acelor vremuri au ramas, acestea fiind implantate adanc in mintile multor oameni care pur si simplu nu inteleg ce inseamna practicarea unui sport extrem sau in cazuri extreme decid ca acesti practicanti incalca intr-un fel sau altul anumite legi si/sau reguli morale.

Nu spun ca nu o fac. Sunt foarte multi practicanti din toate disciplinele ce pot fi considerate sporturi extreme care aleg nu sa incalce legea ci mai degraba sa interpreteze anumite legi sau reguli impuse de societatea in care traim. Dar, asta e una din partile incitante, stiind ca ceea ce faci probabil va enerva pe cineva, si te va baga intr-o belea destul de mare, totul pentru a reusi ulterior sa eviti orice eveniment neplacut. Totul e sa alegi sa iti traiesti viata ca participant, nu ca spectator.

Deci, unde voiam sa ajung aici. Ideea de baza e urmatoarea: Daca ceva e diferit, nu e neaparat si rau. Si nu tot ce e mic e pentru copii mici. Exista si copii mari.

5 comentarii:

 1. Mica mica da' ridica. Sau, eu o ridic. Detalii.

  RăspundețiȘtergere
 2. da..nu conteaza marimea ci ceea ce faci cu obiectul respectiv:D

  RăspundețiȘtergere
 3. Depinde de domeniu. Nu mi-ar placea sa te vad pe tine cu un pistol cu apa, si eu cu un Barret M99 de calibru .50, tragand de la vre-o 1.5 km ^^. Just sayin'...

  However :

  "It's not the size of the boat, it's the motion of the ocean."

  RăspundețiȘtergere
 4. imaginatia ta nu inceteaza sa ma uimeasca:))

  RăspundețiȘtergere