„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Codurile Facebook

Oricat de mult as vrea sa ma refer la anumite coduri secrete folosite de masonii ce controleaza Facebook-ul pentru a controla mintile pitipoancelor care fac mii poze stupid de retarde pe care ulterior le si urca pe acest venerat site, in seara asta am sa ma refer la alta chestiune, mai noua.

Din nou, asa cum s-a intamplat in fiecare an, ba chiar de vre-o doua trei ori pe an daca tin bine minte, a inceput acel joc care eu am sa-l numesc "Hai-sa-scriem mesaje-codate-pe-Facebook-si-sa-ii-fraierim-pe-baietii-care-e-prosti-si-nu-se prind". Jocul asta a inceput initial ca un fel de campanie pentru sustinerea si promovarea cercetarilor efectuate pentru combaterea cancerului la san scop pe care eu il respect intru-totul. However.

Cum o sa ajute un status codat sa promovezi cancerul la san, nu stiu. Oi fi eu prost, n-oi sti destule, da' sincer sa fiu din punctul meu de vedere asta e cea mai retarda campanie de promovare, for one.

A doua parte e urmatoarea. Daca tot te dai mare ca promovezi chestia asta de ce nu spui asta sus si tare. Nu prin statusuri codate, ca astea nu te ajuta la nimic, ba chiar denota putina infantilitate ca sa zic asa, in lipsa unui alt termen.

Pe langa cele de mai sus, stiati ca nu numai femeile pot suferi de cancer la san ? Ok, unele poate stiati. Dar unele nu. Si nu stiu cum sa spun asta mai bine insa nu cred ca ii ajutati cu nimic pe cei care nu numai ca trebuie sa traiasca cu o boala care este vazuta gresit ca fiind exclusiv pentru femei, ci mai trebuie sa fie si calcati cumva pe orgoliu cand sunt "exclusi" cumva din tot procesul asta. Dar, daca unele cred ca doar femeile au sentimente atunci dau in curentul feminist.

Care e o prostie inimaginabila, care denota pareri complet retarde.

Deci unde am ajuns cu asta ? Pai, putem deduce ca desi cancerul la san e o problema reala cu care se confrunta mii de persoane, barbati si femei si copii si you name it, este promovata cumva pueril, si prostesc.

P.S.: Codul din ~Septembrie 2011 arata cam asa : http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2392392,00.asp#fbid=6eP45Xc7pTx

4 comentarii: