„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Homofobia

... si cum afecteaza asta in general oamenii putin mai limitati din punct de vedere, social ?

Cu totii cunoasteti vestitul site de imagini 9gag.com . Daca nu-l cunosteati pana acum, si tocmai ati dat peste el, felicitari, tocmai ati ramas fara suflet. O sa ma intelegeti dupa cateva saptamani de stat pe site. Revenind la subiect, stateam si surfam fericit pe pagina de aparitii noi, cunoscuta ca si "The vote page", cand am dat peste o imagine destul de interesanta. Mai exact :


Ceea ce m-a adus la problema homofobiei. Sa o luam asa. Avem un cuplu homo, barbat+barbat sau femeie+femeie, luati-l cum vreti. Cum se face ca multe din comunitatile de pe glob declara cuplurile homosexuale ca fiind impotriva firii umane, ca fiind impotriva vointei lui Dumnezeu/Allah/The flying spaghetti monster (desi el nu cred ca are ceva in legatura cu asta atata timp cat toata lumea mananca fericiti paste), sau mai stiu eu ce alt motiv.


Cum se face ca omul, presupus a fi cea mai inteligenta fiinta de pe Pamant, decide sa renunte la semenii lui doar din pricina alegerilor facute. In majoritatea tarilor civilizate nu e o problema asa de mare, efectele fiind limitate cumva doar la deningrarea din punct de vedere social, insa unii ar fi in stare sa isi omoare cel mai bun prieten, doar din cauza faptului ca a recunoscut ca e gay.

Ganditi-va putin. De unde si pana unde autorul postului a decis ca homosexualitatea este o boala ? Este, o boala ? Eu nu cred. Voi ?

P.S.: Exista numeroase exemple de copii crescuti de doi barbati sau doua femei, cre au ajuns cineva in viata. Care nu au murit din cauza asta. Cred ca da de gandit.

2 comentarii:

  1. E o boala dovedita medical. Exista tratament pt asa ceva. Oricum probabil si tu esti un poponar ce si-o arde-n cur. Go fuck urself!

    RăspundețiȘtergere
  2. Awww, ce dragut. Un argument perfect logic si plin de intelepciune. Te rog, tu, anonimule, lumineaza-ma pe mine cu, luminatia ta.

    Daca tu descoperi tratament pentru asa ceva, ce dumnezeu mai cauti pe internet. Fuji de-ti ia premiu' Nobel.

    RăspundețiȘtergere