„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Probleme

... care nu se rezolva doar prin cateva ecuatii si cativa algoritmi.

Nu, ma refer la alte probleme. Problemele de viata. Problemele pe care toata lumea le-a avut candva, cumva in viata. Nu esti perfect ! Daca nu ti-a dat viata un sut in fund pana acum, inseamna ca ai avut noroc. Dar asta nu inseamna ca scapi. Toata lumea si-o ia in moaca de la viata si nu numai. Problemele pot aparea de oriunde.

Da, toti avem probleme. Toti avem, chichitele noastre. Toti am avut la un moment dat un glitch atat de urat, incat totul parea ca se prabuseste in jurul nostru. Unii poate au trecut peste, unii inca o fac, iar altii inca n-au reusit sa ajunga pana in punctul ala. Si totusi, cu toate problemele pe care unii le au, acestia reusesc sa treaca peste ele cu zambetul pe buze.

Tu crezi ca ai probleme ? Ca nu ti-au luat ai tai aifon de Craciun ? Ca prietenul nu ti-a raspuns la ultimul mesaj ?! Ca, ca n-ai reusit sa pui mana pe pipita aia pe care o vanai de atata timp ?!? Astea sunt probleme ?

Da, daca stam si ne gandim, sunt si astea probleme in felul lor si trebuiesc rezolvate rapid si cu forta care este necesara. Insa gandeste-te, ganditi-va ca undeva acolo exista literalmente zeci de mii de persoane cu probleme mult mai mari. Oameni care n-au unde sa traiasca, paranoici, schizofrenici, persoane cu sindromuri obsesiv-compulsive in stadii de dezvoltare variate si lista poate continua.

Asa ca data viitoare cand vrei sa te dai cu capul de pereti si sa te arunci de la etajul saptispe doar fiindca nu ai ultimul model de telefon/masina/avion/planeta/whatever, sau fiindca prietenul/prietena a fost in toane proaste, sau chiar din cauza faptului ca un pusti de optsprezece ani are tupeul mizerabil de a-ti pune la indoiala motivele extrem de serioase din spatele deciziilor de viata si de moarte pe care vrei sa le iei sau nu, gandeste-te mai intai cine pierde.

Eu, sau tu ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu