„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Secrete

... si cum ne afecteaza asta in general.

Toti avem secrete. Stiu ca generalizez cand spun asta, insa e adevarat. Orice om de pe planeta asta a avut cel putin un secret pe care l-a pastrat cu sfintenie. Fie ca a fost nevoit sau nu, fiindca asa a vrut sau nu, fie ca a aflat acel secret cu buna stiinta sau doar a auzit o barfa si a ales sa tina lucrurile doar pentru el, orice om, orice persoana de pe fata pamantului a avut un mic schelet ascuns in dulapiorul personal.

Secretele nu sunt un lucru rau. Uneori, adevarul nu este ceea ce au nevoie oamenii. Uneori, este nevoie de altceva, fie ca e o minciuna, sau un secret. E o soarta cruda, insa asta e adevarul. Si totusi, de ce alegem sa tinem secrete ? De ce nu putem spune verde-n fata anumite chestii ? Tabu ? Onoare ? Mandrie si/sau orgoliu ?

Tu, cititorule sau cititoareo. Invata sa tii un secret. Invata ca unele lucruri mai bine raman nespuse. Realizeaza ca un secret tinut cu sfintenie poate face lumea mai buna pentru o persoana. Indiferent cine ar fi ea.

P.S.: Daca nu poti sa te abtii, exista http://www.sixbillionsecrets.com. Un site unde oameni ca tine si ca mine posteaza in regim de anonimat complet anumite secrete. Arunca un ochi. Merita.

Un comentariu: