„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Deschide ochii

In lumina unor evenimente care tocmai mi-au trecut pe la ureche, am cateva chestii de spus.

Apreciaza-i pe cei de langa tine, apreciaza-ti parintii, cu bune, cu rele, cu certuri, cu impacari. Multumeste-le pentru orice, oricand. Niciodata nu e prea mult. Realizeaza ca ii poti pierde in orice moment. Tu, cititorule, nu te incapatana, nu te crede mai bun decat ei. Sunt sanse ca tu sa fii adolescent. In acest caz ai tai au fost pe lumea asta de mai mult timp, si chiar daca tu stii unele lucruri pe care ei nu le stiu, poti fi sigur ca ei au trecut prin mai multe.

Dupa ce citesti asta, nu ma astept sa faci nimic, decat sa inchizi fereastra si sa zici "Pff, patetic.". Totusi, te rog eu, spune-le alor tai ca-i iubesti. Suna-i, spune-le fata in fata, tu alegi, doar fa-o. Fiindca s-ar putea sa pierzi ocazia.

Condoleante Fam. Andries.

2 comentarii:

  1. total de acord , cine spune alceva ori nu gandeste ori vrea sa se dea mare , dar ce spui tu nu poate fi contestat si intr-o zi o sa iti dau un alt subiect bun de discutie

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept subiectul de discutie cu nerabdare.

    RăspundețiȘtergere