„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Specimene, peste specimene, peste...

 ,.. alte specimene care se tot bat cu pumnu-n pept ca ele e mai tari si ca ele au dreptate si ca restul persoanelor din jurul lor sunt pe langa subiect. Case in point, o persoana de pe Facebook care repede compara pantofii cu motoarele si motociclistii cu detinatorii de motocicleta, ca sa nu zic altfel, inca. Post-ul suna cam asa :

"Bărbaţii consideră că femeile sunt lipsite de bun-simţ pentru că îşi cumpără o mulţime de pantofi şi genţi scumpe doar ca să impresioneze alte femei. Bărbaţii, pe de altă parte, au judecată de bun-simţ. Spre exemplu, lui i se pare „de bun-simţ" să-şi cumpere o motocicletă de patruzeci de mii de dolari, pentru a se putea bucura ulterior de beneficiile hemoragiei interne (şi de pierderea definitivă a auzului) în timp ce se făleşte cu noua lui jucărie. E chiar mai bine când asortează la Harley-ul lui accesorizat o costumaţie de piele de două mii de dolari, ca să arate cool când o să-i fixeze cei de la ambulanţă gulerul cervical."

Cunosc si femei, si barbati, si motociclisti, si motocicliste. Insa, trebuie facuta diferenta intre motociclist si "tipu ala de si-a luat motor ca sa prinda muieri". Get it ? La fel cum trebuie facuta diferenta intre femeile ce nu exagereaza de-a dreptul cu cumparaturile fiindca " e reduceri " si cele ce " îşi cumpără o mulţime de pantofi şi genţi scumpe doar ca să impresioneze alte femei ". Al doilea tip e din punctul meu de vedere nimic mai mult decat o ipocrita. Sau o materialista, inca ma decid asupra termenului corect. Dupa cum ziceam, un motociclist nu e totuna cu un tip care-si ia motor doar ca sa impresioneze copilele de pe trotuar, sau mai stiu eu ce alte specimene. Un motociclist stie ca investitia nu merge numa in motor ci in egala masura si in echipament. Un motociclist stie ca masinaria lui poate sa prinda 250+ km/h dar alege sa testeze limitele doar cand e strada goala si sunt sanse mai mici sa-i apara ceva din fata. Un motociclist stie ca si el e participant la trafic, la fel ca biciclistii si conducatorii auto. Din aceasta cauza respecta legile de circulatie, in mare parte, si incearca sa nu incurce restul participantilor la trafic. Si pot continua asa toata noaptea. Pe de alta parte, cocalarul ala cu motorul luat ca sa impresioneze tipe stie ca daca apasa ambreiajul si-o tureaza, iese flacari pe toba si se uda chilotei, asa-i ? Asa-i?!

In egala masura, o femeie stie, sau ar trebui sa stie ca desi are nevoie de mai multe outfit-uri decat un barbat, tot ce ocupa mai mult de 3 dulapuri, e prea mult. Oricum pe unele o sa le poarte doar o singura data. Si da, si pantofii fac parte din set, si da, si geanta face parte din set, dar cand dai pe o geanta mai multi bani decat bagi benzina o luna la masina (sau motocicleta), e o problema. Cand ai o debara plina de perechi de pantofi din care porti 5 sau 6 si pe restul le ai "in caz ca", eu zic ca e o problema. Si din nou, as putea continua lista asta mult mai mult decat pe cea precedenta fiindca razboiul "el vs ea" sau "barbat vs femeie" sau "Pokemon vs Digimon" nu se va incheia niciodata. Intotdeauna se gasesc intepati care zic ca una e in totalitate mai buna deca cealalta, si ca una e de rahat si cealalta nu, si ca una n-ar putea exista fara cealalta si blah blah, yadda yadda.

Ideea de baza e urmatoarea. Fetelor, si baietilor, nu fiti ipocriti !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu