„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Vulpea cand n-ajunge la struguri

... zice ca-s acri. Mai mult presupune ca strugurii sunt otraviti si ca-i e mai bine fara ei. Cum isi permit strugurii aia sa stea asa de sus, ha ?! De ce nu se coboara ei la nivelul vulpii. De-asta nu-i ia nimeni de-acolo. Fiindca sunt niste struguri ingamfati, ipocriti, intepati, nesimtiti, care se gandesc doar la propria persoana si nu au timp sa stea sa se uite in jur pentru a observa ca mai sunt si altii care ar vrea sa ii incerce. Doar pentru un moment, doar sa vada cum e. Nu, mai bine stau acolo sus, razand in fata celor de sub ei, ca ce sa le spui, ei sunt smecheri si stau toti impreuna acolo in ciorchinii lor ca niste dubiosi ce sunt. Tu, craiasa vulpe sa nu fii ridicata la struguri ?! Blasfemie !

Ce nu stie vulpea e ca strugurii n-au nici o vina. N-ajungi la ei ? Iti iei o scara ! Dar deschizi gura cand ajungi la ei, nu stai si fluieri asteptand sa te ia cineva de fundulet si sa te urce sus la struguri fiindca tu esti vulpe si meriti. Saracele gaini daca te-ar vedea s-ar tavali pe jos de ras. Strugurii saracii sunt bine mersi acolo unde sunt. Poate e mai bine ca n-ajungi tu la ei. Poate nici nu-ti plac strugurii ! Incearca si tu o capsuna. Uita de struguri !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu