„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Fii diferit! Implică-te!

Cu ocazia intrarii mele la facultate, am avut ocazia sa ma inscriu in anumite organizatii studentesti, fiecare avand propria "tema", ca sa zic asa. Avem, ASII (Asociatia Studentilor Informaticieni din Iasi), ASFI (Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi), BEST, AIESEC, si lista cu acronime poate continua pana ramanem fara asociatii si organizatii. Revenind la subiect, nu m-am inscris nicaieri inca, dar am avut ocazia sa arunc un ochi peste cateva din programele unora din asociatii. Un program a venit si mi-a batut si la usa (tehnic a fost o persoana care s-a ocupat de "batut", dar ideea ramane in picioare) si am decis ca n-ar strica sa promovez si eu proiectul asa cum pot. Asa ca va anunt ca :


Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi (ASFI) organizează, în perioada 4-8 decembrie, cea de-a VII-a ediție a proiectului umanitar, “Arată că-ţi pasă!”. 
În 2012, ASFI îşi propune să ajute financiar două familii lipsite de mijloace materiale, 30 de copii nevoiaşi și, nu în ultimul rând, să ofere o bursă unui elev “Cum Laude”, care nu dispune de posibilități financiare. 
Pentru a-şi atinge aceste obiective, Asociația Studenților Francofoni din Iași desfăşoară o serie de concerte de colinde la începutul lunii decembrie, după cum urmează: 
4 decembrie la Palas Mall, ora 17:00;5 decembrie la Mitropolia Moldovei şi a Bucovinei, sala “Iustin Moisescu” ora 19:00;6 decembrie la la Biblioteca Central Universitară, sala “Mihai Eminescu”, ora 19:00. 
De asemenea, în cadrul proiectului este organizată o tombolă cu un preț al biletului de 3 lei, în urma căreia se vor oferi premii în valoare de 1000 de lei. Membrii ASFI se ocupă de vânzarea acestor bilete în căminele studenţeşti şi în facultăţi, în perioada 21 noiembrie- 6 decembrie. 
Proiectul “Arată că-ţi pasă” face parte din cele patru mari proiecte de tradiţie ale Asociaţiei Studenţilor Francofoni din Iaşi, alături de Bal Mascat, Echos Francophones şi Festivalul –“Zilele Studentului Francofon”. Totodată, acest proiect confirmă predilecţia studenților francofoni către o implicare profundă şi către dorinţa de a realiza o schimbare benefică în societate prin voluntariat, orientare întărită şi de motto-ul ASFI : 
„Fii diferit! Implică-te!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu