„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Paparazzi, si despre cum le dispretuiesc eu meseria.

Acum ceva vreme probabil ati vazut cu toii sau cel putin ati aflat despre scanndalul dintre Andreea Marin si cativa paparazzi putintel cam insistenti. Avand in vedere faptuul ca lista mea de subiecte e cam subtirica in ultima vreme, am decis sa scriu cateva randuri despre paparazzi in sine si despre meseria lor.

Problema mea cu paparazzi in sine e ca isi iau meseria putin cam prea in serios. Nu m-ar deranja daca ar trage cateva cadre compromitatoare cu mai stiu eu ce vedeta dusa prin Insulele Maldive cu un amant care era defapt varul de mult pierdut din partea unui unchi pierdut si gasit intr-o mina de carbune. Sunt total ok cu asta, ba chiar ar fi un subiect frumos pentru stiri. Totusi, e urat atunci cand acestia sunt incredibil de insistenti. Unii ar face orice pentru o poza. Indiferent de repercursiuni. Probabil cativa din voi ati vazut la televizor multe momente in care acesti oameni sareau in fata masinilor, blocau anumite persoane, doar doar obtineau si ei un cadru bun. Acelasi lucru se intampla si in cazul unor reporteri. Ar fi in stare sa te incalece numai pentru a obtine o "marturisire".

Iar acum parerea mea. Nu am nimic cu oamenii care stau in spatele acestei meserii. Le dispretuiesc meseria in sine. Inteleg ca trebuie sa faca si ei un ban si sunt de acord cu asta insa nu le accept metodele. Daca ar fi dupa mine, as merge pe ideea unui simplu avertisment. Considerand situatia in care au fost Stefan Banica si sotia sa, in locul lor as fi dat un simplu avertisment. Daca dupa asta nu se dadeau din fata masinii, as fi pornit. Din punctul meu de vedere acestia nu au dreptul sa se puna in fata vehiculului meu. In cazul acela, ar fi fost destul un avertisment. Dupa asta probabil cativa dintre ei ajungeau ornamente de capota. Si sincer sa fiu, unii chiar o merita. Sa nu uitam cazul mortii printesei Diana, una din teorii stipuland faptul ca accidentul a fost cauzat de paparazzi care urmareau masina printesei, soferul fiind fortat sa faca manevre ce au dus la accident.

Voi sunteti de acord cu paparazzi ? Le apreciati meseria ? Nu ? De ce ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu