„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Lansarea oficiala FII Competition 2013

" Think outside your keyboard ! Press F13 to compete ! "

  Ieri am avut ocazia sa particip la conferinta de presa organziata cu ocazia lansarii competitiei FII Competition 2013. FII Competition este o competitie organizata de Facultatea de Informatica Iasi din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" impreuna cu Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni (ASII), competitie adresata studentilor si elevilor de liceu pasionati de tot ce inseamna IT, de la Algoritmica la Arta Digitala.  De ce FII Competition ?

  FII Competition este o competitie la nivel national ce poate fi vazuta ca o ocazie imensa de afirmare pentru studenti si liceeni din toata tara. Coordonatorul competitiei, domnul Anuta Cosmin-Andrei, cel ce a si condus conferinta de presa din dupa-amiaza zilei de ieri a mentionat ca : "Dorim prin intermediul acestui proiect sa venim in intampinarea pasionatilor de IT si suntem interesati de spiritul de competitie." E de mentionat faptul ca FII Competition dispune de parteneriate cu nume mari in lumea IT-ului, pe langa colaborarile realizate cu numeroase asociatii studentesti din Romania, asigurand astfel o promovare de mare amploare atat online cat si offline si premii pe masura asteptarilor participantilor, un numar preconizat fiind peste 1500 de concurenti pentru FII Competition 2013.

  Inscrierile pentru FII Competition 2013 vor incepe de la data de 11 Martie. Sectiunile la care se vor putea inscrie participantii sunt :

  • Algoritmica si Programare
  • Tehnologii Web
  • Securitatea Informatiei
  • Arta Digitala

  Aceste categorii au ramas neschimbate fata de cele de anul trecut, ceea ce ar putea fi o veste buna pentru cei ce au participat si in trecut la aceasta competitie. Din punctul meu de vedere FII Competition 2013 este o competitie cu un potential imens, sustinuta de nume foarte mari din lumea IT-ului, precum si studenti si institutii de invatamant din toata tara. Asa ca puneti mana pe mouse si pregatiti-va de batalii cu inca o mie si ceva de oameni. Mai multe detalii despre competitie puteti afla pe site-ul FII Competition .

2 comentarii:

  1. Foarte informativ acest articol si mai asteptam astfel de mesaje pentru a putea avea acees la niste informatii cat se poate de importante

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum aflu informatii importante pentru eventualii participanti si nu numai, le voi urca pe blog.

    RăspundețiȘtergere