„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

Festivitatea de inchidere a proiectului FII Practic

FII Practic este un proiect realizat de Asociataia Studentilor Informaticieni Ieseni impreuna cu Facultatea de Informatica Iasi, proiect care consta in numeroase training-uri ce se tin pe parcursul a 6 weekend-uri. Aceste training-uri sunt tinute pe anumite sectiuni, 6 la numar, acestea fiind : Design Grafic, Front-End Development, Back-End Development, Android Development, Project Management si ultima dar nu cea din urma, o sectiune adaugata in acest an, Game Development, sectiune la care am participat si eu. Proiectul se afla la a doua editie si deja pot spune ca are un potential enorm. Si in plus, orice ocazie de a invatat ceva nou e un bonus imens.


Festivitatea de inchidere a avut loc la ora 15:00 in Aula Magna, sala ce se afla in corpul A al Universitatii Alexandru Ioan-Cuza. am ajuns acolo pe la 14:20 fiindca voiam sa fiu sigur ca prind un loc bun si ca pot ajuta cu organizarea in caz ca apar ceva probleme. Nu era multa lume acolo la acea ora, dar sa fim seriosi, nimeni nu vine la un eveniment cu jumatate de ora inainte. Timpul a trecut repede, si in urmatoarele 30 de inute sala a fost umpluta de persoane care au participat la toate cele 6 arii, fiecare asteptand sa-si ridice premiul, diploma, tricoul.

Evenimentul in sine a inceput cu un discurs din partea coordonatorului de proiect, Lucian Filote, urmat apoi de un discurs destul de inspirational din partea decanului facultatii, Lector Dr. Adrian Iftene. In final a urmat decernarea diplomelor si premiilor pentru fiecare participant ce a absolvit cursurile, fiecare curs avand in proiect final care trebuia facut. Emotii peste tot, persoane fericite, jocuri geniale la sectiunea de Game Development, facute de oameni foarte inspirati, toate au facut parte dintr-o reteta ce s-a dovedit in final a fi o reteta de succes pentru un final de proiect de aceasta magnitudine.

In final pot spune ca mi-a facut placere sa fac parte din acest proiect si chiar daca nu am reusit sa imi termin proiectul la timp, am sa ma tin de el, si in ceva timp voi publica primul joc facut de mine. Poate nu chiar primul, dar va fi primul joc facut din pasiune. Asa ca fiti pe faza.

3 comentarii: