„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

>multicolor : Nessuno mi può giudicare


 În această seară organizatorii Festivalului Multicolor ne-au pregătit o comedie italiană, sub numele de „Nessuno mi può giudicare”. A fost puțintel frig pe-afară dar chiar dacă eram în tricou, nu pot să spun că mi-a tăiat cumva din plăcerea de a viziona filmul din seara asta. Înainte de începerea filmului am avut parte de un discurs din partea unui lector universitar al cărei nume nu l-am înteles prea bine, persoană ce a ajutat la obținerea drepturilor de difuzare a acestui film, chestie care mie mi s-a părut interesantă. Ce știu sigur e că a vorbit în italiană, având nevoie de un translator și că printre altele a mentionat faptul că este a doua oară când participă la festival. De asemenea a menționat că mai întâi au imigrat italienii la noi în țară, deci n-am mers noi primii la ei acasă. O fi adevărat, n-o fi adevărat, sincer nu îmi pasă. Eu eram acolo pentru film.

 „Nessuno mi può giudicare” este o comedie italiană din 2011 bazată în jurul aventurilor unei doamne care încearcă să se descurce după moartea soțului ei, moarte care a lăsat-o în datorii imense. Pentru a căștiga destui bani cât să plătească cei 150.000 de euro la timp, aceasta este nevoită să se angajeze într-un domeniu pe care nu îl aprecia câtuși de puțin după ce a realizat că job-ul de femeie de servici nu o va ajuta. Mai exact, începe o carieră de escortă. De aici încep o serie de momente care mai de care mai amuzante, nimic prea exagerat, doar scene cu adevărat simpatice care puse laolaltă fac un film drăguț și care merită vizionat. Am râs, am apreciat un film drăguț și per total ne-am simțit bine.

 Acestea fiind zise vă urez noapte bună și vă aștept și mâine la filmul „Du darfst ruhig Jude sagen”, un documentar de origine din Austria.

 Mai multe informatii despre >multicolor găsiți la pagina : http://festivalulmulticolor.ro/
 Ieri am văzut : „La Sagrada Familia”

Un comentariu: