„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

The „Go get it!” attitude

  Surfând prin oferta masivă de video-uri recomandate de Youtube, am dat peste o melodie a artistului T.I., melodie intitulată „Go get it”. Am fost atras aproape imediat de ea și odată cu asta, mi-a venit și o idee pentru un post nou. Ceva, motivațional, să zicem așa. Mai exact am să scriu puțin despre oamenii cu atitudinea „Go get it!” și cum îi ajută asta.

  De câte ori nu ai văzut pe cineva cu un telefon mai bun ca al tău, cu o slujbă mai bănoasă decât a ta, cu o mașină mai faină, cu o prietenă mai frumoasă, cu o casă mai mare, cu avion, insulă sau conac? De câte ori nu ți-ai spus: „Pff, norocosul... De-aș avea și eu...”, imediat înainte să-ți continui drumul spre stația de autobuz de unde pleci către job-ul pe care tu personal îl consideri înjositor dar de care ai nevoie ca să plătești chiria pe garsoniera aia în care stai? De acum, nu va mai fi nevoie! Vă prezint „G.o.g.e.t.i.t.”, noul remediu contra atitudinii de „Lasă pe mâine ce puteai face săptămâna trecută!”. Totul, la uimitorul preț de 999.99BC Nu, acum pe bune...

  Situațiile de mai sus pot părea puțintel exagerate pentru un ochi neinițiat, dar un ochi de om trecut prin viață știe că asta se întâmplă peste tot. Toată lumea se uită peste gardul vecinului să vadă ce mai are nou. Diferența dintre oamenii de rând și „câștigători” ca să le zic așa, este faptul că oamenii de rând văd, se plâng că n-au și se-ntorc la viețile lor în timp ce câștigătorii văd, se plâng că n-au dar imediat după se gândesc cum ar putea să facă în așa fel încât să obțină și ei așa ceva, sau de ce nu, ceva mai bun decât vecinu'. Totul stă în atitudine. Cu riscul de a suna clișeic, zicala „Dacă vrei, poți!” e complet adevărată. Dacă simți că ceva te trage înapoi, asta nu înseamnă că nu se poate. Există povești uimitoare ale oamenilor care au plecat de jos, la propriu, și și-au făcut o viață bună. Prin muncă, ambiție și dăruire. Scuzele nu ar trebui să fie o opțiune! 

  Pe de altă parte, mai există și norocoși pe lumea asta pentru care nu putem să spunem nimic. Ei n-au muncit pentru nimic, a primit totul de-a gata. Tocmai din această cauză trebuie ca noi să muncim pentru a fi mai buni ca ei. Trebuie să muncim pentru ca în final, satisfacția noastră să întreacă orice ar fi simțit ei vreodată! De ce? De ce nu?

  Voi ce credeți? Aveți atitudinea „Go get it!”? Ce faceți atunci când doriți ceva ce are vecinu'? Sau când vecinu' e mai împlinit decât voi? Vă invit să lăsați părerile voastre în secțiunea de comentarii sau pe pagina blogului, https://www.facebook.com/BloguLuNox. Vă mulțumesc pentru atenție și vă mai aștept pe-aci pe la mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu