„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

FII Practic - Ediția a treia!

 Facultatea de Informatică Iași împreună cu Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni vă invită să participați la cea de a treia ediție a FII Practic! Ce este FII Practic vă întrebați? FII Practic este un proiect ce are ca țintă dezvoltarea abilităților participanților în anumite arii de interes, acestea fiind: Graphic Design, Web Front-end/Back-end Development, Android Development, iOS Development, Game Development, Management Antreprenorial, Business Analysis și AngularJS. În principiu, dacă vrei să capeți cunoștințe noi în IT, sunt șanse să găsești ceva care să-ți placă!

 Proiectul se va desfășura pe parcursul a șapte săptămâni, între 1 martie 2014 și 13 aprilie 2014, training-urile în sine având loc în weekend, în incinta Facultății de Informatică Iași, ce se află în corpul C al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. În cadrul acestor training-uri, participanții vor avea ocazia de a interacționa cu traineri pe diferite domenii de activitate și cu alți pasionați de IT, având ocazia să schimbe cunoștințe și să învețe lucruri noi despre pasiunile lor.

 La sfârșitul celor șapte weekend-uri de training, participanții vor avea ocazia de a demonstra că au acumulat suficiente cunoștințe prin prezentarea unui proiect final ce va varia de la arie la arie. Toți participanții vor primi o diplomă de participare semnată de decanul Facultății de Informatică Iași, participanții cu cele mai bune trei proiecte fiind răsplătiți și cu alte premii puse la dispoziție de sponsorii proiectului.

 Deci, vrei să înveți ceva nou în domeniul IT? Vrei să dai gata piața de gaming cu noul tău joc? Vrei să faci aplicația aia mobilă la care tot visai de atâta timp? Vrei să devii un maestru al web-ului sau un veritabil om de afaceri? Atunci ce mai aștepți? Hai la FII Practic! Pentru înscrieri puteți accesa www.fiipractic.asii.ro, iar pentru a fi la curent cu toate noutățile despre proiect, puteți să accesați pagina de facebook www.facebook.com/fiipractic. Vă aștept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu