„Toate greșelile gramaticale și/sau de tipar prezente pe acest blog cred că sunt intenționate. Vă rog, nu le stricați visul. Mulțumesc.”

About me

În mod normal asta e pagina în care un administrator de blog se prezintă și spune și orice alte chestii mai trebuiesc puse acolo să le vadă lumea. Așa că, de ce să nu respectăm tradițiile?

Cine sunt ?

Cosmin...
Un puști de 20 ani si ceva care acu vreo 6 ani și-a propus să-și facă un blog al lui. La inceput am scris despre mașini, după asta am scris despre subiecte din viața de zi cu zi, iar acum am ajuns să scriu despre subiecte din viața de zi cu zi și nu numai. O da, și o poveste pe ici pe colo nu strică.

De ce „Blogul lui NoX” ?

Uite de-asta: NoX e o poreclă. Nu vine nici de la joc, nici din latină, ci e doar un set de trei litere care se întâmplau să mă reprezinte la un moment dat și au rămas așa. E ușor de ținut minte.

Ce este "Povestea unui Racer" ?

Povestea unui Racer este un proiect mai vechi de-al meu pe care am decis să îl continui și aici pe blog. În principiu este o operă fictivă pe care o scriu în timpul meu liber și pe care sper să o termin la un moment dat pentru a putea fi publicată. Sau nu. Dar să o termin mai întâi.Daca mai vreți și alte detalii mai mult sau mai puțin picante mă puteti contacta prin :
 
Mail :
 • cosmin.stefanica [at] gmail [dot] com

Skype :
 • noxciouskid

Y!mess :
 • cossy_cossy_00
Twitter :
 • @NoXciousKiD

Se mai poate și prin comentarii dacă doriți.

Multumesc!

6 comentarii:

 1. daca vrei sa fi citit scoate transparentu pune caractere galbene pe negru si mai mari. daca vrei sa fi vazut numai lasa curcubeuu

  RăspundețiȘtergere
 2. Pot sa intreb de la cine vin aceste sfaturi ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Aceste pareri vin de la un cititor , sau unul dintre cititorii blogului tau sau poate din partea unuia care a intrat pe blogul tau din curiozitate, parandui-se interesant, dar a fost deranjat de cititul obositor ca urmare a combinatiei de culori si a fonturilor nereuseite care obosesc si ochii si capul..se pare ca am deranjat ca am vrut sa fiu mai putin tensionat cand iti citesc randurile,sau in cazul de fata le citeam .

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce-i drept, fundalul ar putea fi schimbat, dar in lipsa unor idei mai bune, ramane asta. Multumesc pentru opinii.

  RăspundețiȘtergere
 5. frumos blogul tău. am să mai trec pe la tine. de asemenea, te aștep și eu pe blogul meu http://dianahero.com

  RăspundețiȘtergere
 6. Mulțumesc frumos. Acum blogul trece prin curățenia de vară, dar o să arate frumos, cu timpul. Te mai aștept și eu pe la mine, poate și cu puțintel feedback, cine știe.

  RăspundețiȘtergere